Logo
0 ks/pcs
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný / Shopping cart is empty
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat. / Do you need advice? Do not hesitate to contact us.
Novinky / News
15.04.2021
Ceny zboží na dotaz!
Vážení zákazníci, ceny jednotlivých nabzených položek zasíláme na dotaz Kontaktujte nás na eshop@syscae.cz   nebo tel. +420 603 888 251 Veškeré polo... číst celé / read more
21.02.2021
Nakupujte bez DPH
Veškeré naše zboží je nyní levnější - s nulovou sazbou DPH číst celé / read more
07.01.2021
Reference z Nemocnice v Českých Budějovicích
Vysokou účinnost ochrany našich polomasek a jejich uživatelský komfort dokládá kladná reference z Nemocnice v Českých Budějovicích. Jsme rádi, že může... číst celé / read more
Všechny novinky / Show all news
  1. Úvod / Introduction
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtuORIGINAL
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtuORIGINAL
  1. Udělujete tímto souhlas Syscae s.r.o., se sídlem Jeseniova 2829/20 Praha 3, IČ 60711612, zapsaná v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 35996  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním  emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Podrobosti o soutěži zde:  Soutěž o iPhone | GoPay

(c) Sysace s.r.o. 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz